Painunut rakennus tai lattia? Me autamme

Kuretekniikka Oy on suomalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1988. Yrityksen toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaita joilla on painunut lattia tai rakennus. Lisäksi yritys tekee erityyppisiä eristysratkaisuja polyuretaanilla mm. ruiskutustöitä sekä erilaisia maanrakennustöitä. Yrityksen toimialueena on koko Suomi ja se käyttää suomalaista työvoimaa.

Kuretekniikka Oy tarjoaa asiakkaille parhaita ratkaisuja erilaisten painumaongelmien ratkaisemiseksi.
Yritys tarjoaa erilaisia ratkaisuja, joilla painunut rakennus, lattia ja rakenne saadaan oikaistua, painumisen kokonaan pysäytettyä, tai joilla saadaan rakennus täysin riippumattomaksi heikosti kantavasta maapohjasta. Työkohteina voivat olla hyvin pienet tai isot kohteet kuten saunat, kesämökit, omakotitalot, rivitalot, paritalot, kerrostalot, teollisuushallit, liikekiinteistöt ja jne. Eli jos sinula on painunut rakennus, me voimme auttaa.

Kuretekniikka Oy on nostanut ja oikaissut lattioita ja rakennuksia yli 2500 kohdetta Suomessa. Tilaajiin lukeutuu yksityisasiakkaiden lisäksi mm. suurimmat rakennusalan yritykset Suomessa sekä johtavat kiinteistöhuolto- ja isännöintialanyritykset. Käy tutustumassa referensseihimme, joilla myös on ollut ongelmana painunut lattia tai rakennus!

Yhdessä vahvemmat